Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë bëjnë aminoacidet për ju?

Aminoacidet ndërtojnë muskuj, shkaktojnë reaksione kimike në trup, transportojnë lëndë ushqyese, parandalojnë sëmundjet dhe kryejnë funksione të tjera.

Mungesa e aminoacideve mund të rezultojë në ulje të imunitetit, probleme me tretjen, depresion, çështje të fertilitetit, vigjilencë mendore më të ulët, rritje të ngadalësuar tek fëmijët dhe shumë probleme të tjera shëndetësore.