Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë bën apendiksi në sistemin imunitar?

Apendiksi ka shumë të ngjarë të jetë atje për të na mbrojtur nga mikrobet e këqija duke krijuar dhe mbrojtur mikrobe të mira, thonë shkencëtarët nga Qendra Mjekësore e Universitetit Duke, SHBA.

You cannot copy content of this page