© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Hudhra

Hudhra dhe organizmi i njeriut

Hudhra mund të rrisë jetëgjatësinë.

Kjo mund të jetë e dobishme për zemrën, trurin dhe organet e tjera.

Redukton faktorët e rrezikut, si presioni i gjakut, kolesteroli dhe toksiciteti i metaleve të rënda, të cilat mund t’i ndihmojnë njerëzit të jetojnë më gjatë.

Hudhra është gjithashtu një burim i pasur i antioksidantëve dhe lëndëve ushqyese, dhe gjithashtu rrit sistemin imunitar.

Hudhra

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.