Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë bën kimioterapia, si funksionon ajo?

Qelizat kanceroze janë qeliza që shumëzohen dhe rriten shpejtë në mënyrë të pakontrolluar.

Hemoterapia vepron në këto qeliza përmes dy mekanizmave: shkatërrimin e drejtpërdrejtë të tyre dhe ngadalësimin e shumëzimit dhe rritjes së tyre.

You cannot copy content of this page