Sat. Dec 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë bën një endokrinolog?

Endokrinologët janë të kualifikuar për të diagnostikuar dhe trajtuar gjendje si:
* Diabeti
* Sëmundjet e tiroides
* Sëmundjet e paratiroideve
* Infertilitetin
* Çrregullimet e rritjes
* Çrregullimet metabolike
* Osteoporozen
* Çrregullimet në gjendrat mbiveshkore
* Çrregullimet në gjendrat e hipofizës etj.

You cannot copy content of this page