© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë do të thotë kruarja e hundës?

Shumë njerëz kanë alergji si ndaj substancave të brendshme dhe të jashtme, të tilla si çimet e kafshëve shtëpiake, poleni dhe marimangat e pluhurit. Alergjitë mund të jenë sezonale ose të zgjasin gjatë gjithë vitit. Ato mund të shkaktojnë një inflamacion irritues në hundën tuaj që mund t’ju japë një ndjesi kruajtjeje.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.