© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë do të thotë kur keni leukocite në urinë?

Nëse mjeku juaj teston urinën tuaj dhe gjen shumë leukocite, mund të jetë një shenjë e infeksionit.

Leukocitet janë qeliza të bardha të gjakut që ndihmojnë trupin tuaj të luftojë mikrobet.

Kur keni më shumë nga këto se zakonisht në urinë, shpesh është shenjë e një problemi diku në traktin urinar.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.