Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë do të thotë nivele të larta të leukociteve?

Nivelet më të larta të leukociteve në qarkullimin e gjakut mund të tregojnë një infeksion. Kjo është për shkak se WBC-të janë pjesë e sistemit imunitar dhe ndihmojnë në luftimin e sëmundjeve dhe infeksioneve.

Leukocitet mund të gjenden gjithashtu në një analizë të urinës ose në një test të urinës. Nivelet e larta të WBC në urinë sugjerojnë gjithashtu se keni një infeksion.