Fri. Sep 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë do të thotë plus dhe minus në shikim?

Në përgjithësi, sa më larg nga zero të jetë numri në recetën tuaj, aq më i keq është shikimi juaj dhe aq më shumë korrigjim i shikimit (recetë më e fortë) keni nevojë. Një shenjë “plus” (+) përpara numrit do të thotë se jeni largpamës dhe një shenjë “minus” (-) do të thotë se jeni miop.

You cannot copy content of this page