Çfarë duhet bërë në prezencë të një Vampiri të energjisë?Vampiret
janë jashtëzakonisht të rrezikshem për energjinë dhe shëndetin mendor.
Ata vjedhin energjinë jetësore të tjerëve, dhe e prishin tërësisht
sistemin energjetik dhe kjo ndodh edhe në profesionet mjekësore.

Si vampir të energjisë profesionet mjekësore më së shumti janë femrat(infermieret apo motrat medicinale si dhe mjeket apo doktoreshat).

Ekspozimi i zgjatur para një vampiri mund të
shkaktojë çrregullime, një nga pasojat është edhe sëmundja. Për më
tepër, cilësia e marrëdhënieve që kemi me të tjerët është thelbi i
mbushjes me energji jetësore.

Prandaj është veçanërisht e
rëndësishme për tu mbrojtur nga Vampiret. Mënyra më e mirë për të
mbrojtur veten, është për ti shmangur pra per te evituar kontaktet me
ta..

Shih edhe:  A new approach for treating obesity -- ScienceDaily

Ne momentin që ju dyshoni se bashkebiseduesi i juaj është
një vampir, duhet te ikni. Shkurtoje bisedën, të gjejni një justifikim
dhe ikni.

Nëse ju nuk mund të largoheni (takim pune, arsye
familjare etj.) shkëpusni mendjen tuaj. Mos e dëgjoni me vemendje por
shumë sipërfaqësisht, i thoni “po”, “e shoh”, i buzëqeshni, dhe mendoni
diçka tjeter. Mendoni për orarin tuaj, pazaret tuaja, të dashurit tuaj,
mbremjet tuaja etj.

Mos bini në grackën e tij duke i dhënë Vampirit gjithë vëmendjen dhe përqendrimin tuaj.

Ju forconi dhe kanalizoni  energjinë tuaj ndaj tij, dhe në kete mënyrë behet ikja.

Mos e lejoni qe te ju prek ose te afrohet shumë afër (të mbani hapësirën tuaj jetesore).

Shih edhe:  A brisk stroll is as effective at getting you in shape as jogging, expert says

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *