Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë duhet të bëj nëse urina ime është e kuqe?

Nëse keni gjak të dukshëm në urinë, ose nëse urina juaj ka ngjyrë rozë të lehtë ose të kuqe të errët, shkoni menjëherë te mjeku. Kjo mund të jetë një shenjë e një gjendjeje të rëndë shëndetësore dhe duhet të diagnostikohet sa më shpejt të jetë e mundur.