© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë duhet të dini rreth fibrilacionit atrial ?

Fibrilacioni atrial është lloji më i zakonshëm i rrahjeve të parregullta të zemrës. Shkarkimi jonormal i impulseve elektrike bën që atriumet (dhomat e sipërme në zemër) të dridhen (ose fibrilojnë).

Përveç problemeve që mund të shkaktoj në zemër, rreziku më i madh është goditja në tru për shkak se fibrilimi i atriumeve mund të shkaktojë mpiksjen e gjakut.

Vizitat e rregullta tek mjeku luajnë një rol të rëndësishëm për të parandaluar rreziqet. Në Tremed Clinic ju mirëpresin mjekët tanë specialistë të kësaj fushe!

Tremed Clinic, vendi ku ju jeni preokupimi ynë!
🔸 Rr. Muharrem Fejza, Royal II, Nr. 10 (Rrethi tek Eulex-i), Prishtinë
☎️ +383 48 868 333 (Viber/WhatsApp)
📨 tremedclinic@gmail.com

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.