© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Anemia, ose pagjakësia, është një gjendje trupore aspak e mirë dhe e paraqet mungesën e gjakut në trupin tonë.

Në disa raste bëhet e bezidshme si gjendje dhe s’ ndodh rrallë të ndihemi të molisur pikërisht për shkak të pagjakësisë.

Uebsajti Shëndeti i radhitë disa veprime që duhet ndërmarrë për kalimin e gjendjes së pagjakësisë.

Sigurisht, vargu i veprimeve të ndërmarra paraqet një regjim ushqimi më ndryshe dhe me të shëndetshëm.

Disa prej gjërave që duhen konsumuar janë:

  • Konsumimi i sa më shumë frutave
  • Konsumimi i spinaqit
  • Konsumimi i lëngut të karrotave
  • Konsumimi i cajit, kafesë dhe kakaos (tri orë para se të hanë)
  • Konsumimi i 150l në ditë lëng rrepi
  • Konsumim sa më i shpeshtë i domates

[ad_2]

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.