© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë e bën që urina të ketë erë shumë të fortë?

Kur nuk pini mjaftueshëm ujë, urina bëhet më e koncentruar – kjo reflektohet në ngjyrën dhe erën e saj. Nëse urina është me ngjyrë të errët me erë të fortë, kjo mund të tregojë dehidrim. Urina shumë e koncentruar, e shkaktuar nga marrja e ulët e lëngjeve, shpesh ka erë të fortë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.