© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë e shkakton diabetin e tipit 1?

Diabeti i tipit 1 ndodh kur sistemi juaj imunitar, sistemi i trupit për të luftuar infeksionin, sulmon dhe shkatërron qelizat beta të pankreasit që prodhojnë insulinë.

Shkencëtarët mendojnë se diabeti i tipit 1 shkaktohet nga gjenet dhe faktorët mjedisorë, si viruset, që mund të shkaktojnë sëmundjen.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.