Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
cropped 5077E98C 61D6 468D BD96 78C839E26A9F 1

Çfarë e shkakton një çrregullim endokrin ?

Një çrregullim endokrin është më shpesh rezultat i një çekuilibri hormonal, një gjendje e karakterizuar nga një gjëndër që prodhon shumë ose shumë pak hormon. Ky çekuilibër mund të shkaktohet nga:
Probleme me sistemin e reagimit endokrin – detyra e tij kryesore është të mbajë hormonet në trup të ekuilibruar në mënyrë të përsosur, por mund të mos funksionojë dhe të shkaktojë një çekuilibër
• Një çrregullim gjenetik
• Infeksion ose sëmundje

 

Dr Enver Ismaili
Endokrinolog

You cannot copy content of this page