Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë e shkakton stresin?

duke qenë nën presion të madh.

përballë ndryshimeve të mëdha.

duke u shqetësuar për diçka.

duke mos pasur shumë ose asnjë kontroll mbi rezultatin e një situate.

të kesh përgjegjësi që po i duken të mëdha.

nuk keni punë, aktivitete apo ndryshime të mjaftueshme në jetën tuaj.

kohët e pasigurisë