Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë është e mirë për stresin?

Bëhuni aktiv. Pothuajse çdo formë e aktivitetit fizik mund të veprojë si qetësues i stresit.

Edhe nëse nuk jeni atlet ose nuk jeni në formë, stërvitja mund të jetë ende një qetësues i mirë i stresit.

Aktiviteti fizik mund të shtojë endorfinat tuaja që ju bën të ndjeheni mirë dhe kimikatet e tjera natyrore nervore që përmirësojnë ndjenjën tuaj të mirëqenies.