Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë është Nebula ?

Përgjigje: Është emri i një reje të ftohtë kozmike pluhuri dhe gazi që besohet se kondensohet dhe formon yjet, planetët dhe satelitët e tyre.