© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Grafeni , Oksidi i Grafenit

ÇFARË ËSHTË OKSIDI I GRAFENIT?

Ka Nr. 666 për 6 elektrone 6 protone 6 neutrone

DC0E47B0 7CD4 4CC7 B42D A2E24796E310Grafeni është një alotrop i karbonit.

formën e tij më të thjeshtë, grafeni është materiali më i lehtë, më i fortë, më i hollë dhe më i mirë përçues termik dhe elektrik deri më sot.

Oksidi i Grafenit, i njohur edhe si oksid Grafiti ose acid Grafiti, është një përbërje inorganike e karbonit, oksigjenit dhe hidrogjenit në raporte të ndryshme atomike.

Përftohet duke trajtuar grafitin me oksidues të fortë.

Oksidi i Grafenit fiton veti magnetike në trup dhe është një superpërçues. Ka një brez absorbues elektronik.

Ngacmimi elektronik, njohja e tij magnetike është pikërisht në brezin e tretë të frekuencës prej 5g.

Në trupin e njeriut, oksidi i Grafenit shkakton:

Trombozë (mpiksje Gjaku).
 Humbje e ndjesisë së nuhatjes.
 Dëmton sistemin imunitar.
 Inflamacion të mukozave.
 Pneumoni Intersticiale.

Karakteristikat:
Substancë shumë oksiduese për trupin.
 Frenues i Glutationit.
 Shkatërrues i sistemit imunitar.
 Të njëjtën frekuencë Rezonance me 5G.

Kur ngacmohet oksidi i grafitit shumëfishon frekuencat e tij. Me një sinjal minimal oksidohet më shpejt dhe thyen ekuilibrin midis niveleve të Glutationit dhe toksicitetit të organizmit, duke ndryshuar sjelljen e sistemit imunitar i cili nuk mund të përballojë situatën kur sapo neutrofiletqelizat e bardha të gjakut” të fillojnë Fagocitozën për të luftuar një sëmundje të caktuar, sikur ishte sars-cov2.

Oksidi i grafenit shkakton ndryshime specifike në përbërjen lipidike të membranës qelizoreqelizave të bardha të gjakut.

ANTIDOT TË GRAFENIT (Antioksidant të fuqishëm):
 Glutationi!
Vitamina C!
 vitamina D!
 Magnezi!
 Seleni!
 Glutamina!

ÇFARË ËSHTË GLUTATIONI?

Glutationi është një proteinë e prodhuar natyrshëm nga trupi. Ai përbëhet nga 3 aminoacide:
1) Acidi Glutamik
2) Cisteina
3) Glicina

Veprimi i tij i fuqishëm antioksidues vepron për të ngadalësuar plakjen e qelizave dhe për të kufizuar dëmtimin nga stresi oksidativ.

OKSIDI I GRAFENIT ELEMINOHET NË BAZË TË NIVELIT TË GLUTATIONIT NË ORGANIZËM!

STAY HEALTHY!
STAY SAFE!

@tiranahealthclinic

Burimi: Dr. Gerald Kola

Përpunoi: Gazeta Shëndeti

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.