Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë është sindroma Kleine Levin?

Sindroma Kleine-Levin është një çrregullim i rrallë i karakterizuar nga nevoja për gjumë të tepërt (hipersomnolence), (d.m.th. deri në 20 orë në ditë); marrja e tepërt e ushqimit (hiperfagia kompulsive); dhe ndryshimet e sjelljes si p.sh. një dëshirë seksuale anormalisht e pafrenuar. Çrregullimi prek kryesisht meshkujt adoleshentë.

You cannot copy content of this page