Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë është sistemi i membranës qelizore?

Sistemi membranor i qelizës përbëhet nga membrana plazmatike, e cila mbyll përmbajtjen e qelizës; rrjeti endoplazmatik, i cili prodhon lipide dhe proteina; trupi i  Golxhit, i cili paketon substancat e prodhuara brenda qelizës; dhe vezikula të ndryshme, të cilat kryejnë funksione të ndryshme.

You cannot copy content of this page