Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë është zhurma semantike?

Zhurma semantike është ndërhyrja gjatë ndërtimit të një mesazhi, si kur profesori juaj përdor fjalë të panjohura.

Zhurma psikologjike është paragjykimet dhe predispozitat e ndryshme që mund të formojnë në mënyrë të pandërgjegjshme mënyrën se si ne interpretojmë mesazhet.