© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë i shkakton dhimbjet e barkut dhe dhimbjet e shpinës gjatë menstruacioneve?

Një tepricë e prostaglandinave shkakton dismenorre ose menstruacione të dhimbshme.

Kontraksionet e fuqishme të mitra mund të çojnë në dhimbje të shpinës, pasi dhimbja mund të rrezatojë nga fundi i barkut në pjesën e poshtme të shpinës.

Gratë me endometriozë gjithashtu mund të përjetojnë dhimbje të mesit gjatë ciklit menstrual.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.