Thu. Jan 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë i shkakton të përzierat dhe dhimbjet e stomakut?

Shkaktarët mund të përfshijnë ngrënien e tepërt, infeksionet e zorrëve, stresin dhe ankthin dhe çrregullimet kronike gastrointestinale.

Dhimbjet e stomakut dhe të përzierat zakonisht janë jetëshkurtër dhe përmirësohen vetë. Megjithatë, njerëzit me simptoma të vazhdueshme duhet të shohin një mjek për një vlerësim.