Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Këto teste mund të përdoren si tregues fillestarë jo diagnostikues të një problemi shëndetësorë.

Testet digjitale mund t’ju ndihmojnë të merrni vendime të duhura, t’ju lehtësojnë për të përcaktuar Po qe se keni nevojë të kërkoni ndihmë të mëtejshme nga mjeku specialist.

Falë digjitalizimit, përcjellja e gjendjes suaj shëndetësore tani është më e lehtë se kurrë.

Klinika Digjitale për të gjithë pacientët e saj ofron mundësinë e testeve shëndetësore online.

Duke qenë pacient i Klinikës Digjitale ju mund të përfitoni t’i bëni këto teste pa lëvizur nga shtëpia juaj.

Disa prej testeve shëndetësore që mund t’i bëni janë:

– Testi mbi mitet dhe faktet e kancerit
– Testi i dallimit të ngjyrave
– Test për dëgjim
– Llogaritësi i indeksit të masës trupore (BMI) për të rriturit
– Test për vet kontrollim të gjirit
– Test për tensionin e lartë të gjakut

Për t’i bërë këto teste, klikoni linkun e mëposhtëm:

https://www.klinikadigjitale.net/testet-shendetesore-online/
?pm=2121455&lid=77222051

The post Çfarë janë dhe si funksionojnë testet digjitale shëndetësore në Klinikën Digjitale appeared first on Telegrafi.

[ad_2]

You cannot copy content of this page