Sat. Aug 13th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë lloje të gabimeve të matjeve ekzistojnë?

Gabimet gjatë matjeve mund të jenë: të mëdhaja, të rastit dhe sistematike.

 

You cannot copy content of this page