© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë mangësie shkakton dridhje të syve?

Një çekuilibër i elektroliteve të tilla si magnezi mund të rezultojë nga dehidratimi dhe të çojë në spazma muskulore, duke përfshirë dridhjet e syve.

Mungesa e vitaminës B12 ose vitaminës D mund të ndikojë gjithashtu në kockat dhe muskujt dhe të shkaktojë simptoma, duke përfshirë shtrëngimin e qepallave dhe kështu edhe dridhjen e syve.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.