© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë mendimi jep Bromatologu ?

Bromatologu jep mendim për sigurinë shëndetësore të prodhimeve ushqimore. Ai i shqyrton prodhimet ushqimore nëpërmjet analizave organoleptike, fizike dhe analizave kimike. Në bazë të rezultateve të fituara dhe normave ligjore të shënuara, bromatologu e noton kualitetin e prodhimeve ushqimore dhe jep leje për lëshimin e tyre në treg.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.