© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë ndodh gjatë eritrocitozës?

Eritrocitoza është një gjendje në të cilën trupi juaj prodhon shumë qeliza të kuqe të gjakut (RBC), ose eritrocite. RBC-të bartin oksigjenorganet dhe indet tuaja.

Të kesh shumë prej këtyre qelizave mund ta bëjë gjakun tuaj më të trashë se normalja dhe të çojë në mpiksje gjaku dhe komplikime të tjera.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.