Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Kur organizmi iu nënshtrohet kufizimeve të rrepta ushqimore, sasia e kripës në trup fillon të rritet, ndërsa uji fillon të jetë më pak i pranishëm në trup.

Në raste të tilla, nivelet e kripës në organizmin tonë janë shumë të larta dhe sasia e vogël e ujit në trup mund të shkaktojë gurët në veshkë.

Në këto raste trupi dërgon sinjale të qarta në tru se është duke u dehidratuar. Pjesa përgjegjëse e trurit për etjen në atë moment duhet të reagojë dhe ne t’i rifitojmë lëngjet përsëri.

Nganjëherë ndodh që ne të mos dimë ta dallojmë sinjalin e urisë dhe etjes, por kjo më e shfaqur është gjatë periudhës dietale, bazuar në studimet e bëra për këtë cështje. /familjajone

[ad_2]

You cannot copy content of this page