© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
limoni1

Çfarë ndodh nëse pini ujë me limon çdo ditë?

Pirja e rregullt e ujit me limon mund të shkaktojë erozion të smaltit ose prishjen e dhëmbëve për shkak të acidit në frutat e agrumeve.

Shumë ujë me limon mund të çojë gjithashtu në urth, të përzier, të vjella dhe simptoma të tjera të refluksit gastroezofageal.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.