Çfarë ndryshimesh në gji duhet të tërheqin vemendjen?

loading...
Çfarë ndryshimesh në gji duhet të tërheqin vemendjen?


Një grua duhet të shkojë menjëherë tek mjeku nëse vë re shenja jo normale si:
 

• Zmadhim apo forcim të gjirit që nuk është normale. Zakonisht, shumë gra para periodave kanë gjoks të fortë dhe të dhimbshëm, por kjo është një gjë normale
• Gjëndra apo kokrra në gji ose nën sqetull
• Skuqje, mahisje, enjtje në gjinjtë apo rreth tyre
• Rrudhosje apo gropëzim të lëkurës së gjirit.
• Njeri gji është më i ulët se tjetri në mënyrë të pazakontë
• Tërheqje nga brenda e thithave të gjirit ose rrjedhje lëngu apo gjaku prej tyre.
• Dhe çdo gjë tjetër që nuk i duket normale
 

Por, jo të gjitha gjendrat që mund të dalin në gji janë kancer

Megjithatë gruaja duhet drejtuar sa më shpejt të jetë e mundur tek mjeku nëse

(Visited 4 times, 1 visits today)
loading...