Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë nëse nuk keni spermë fare?

“Orgazma e tharë” është kur mashkulli e arrin klimaksin seksual por nuk ejakulon. Te shumica e meshkujve të ri kjo nuk është problem, dhe zakonisht është rezultat i orgazmave të shpeshta nga të cilat gjenitalet mbesin pa lëng.

Sidoqoftë, te meshkujt e moshës së mesme apo te meshkujt e vjetër të cilët i janë nënshtruar ndërhyrjeve kirurgjike të prostatës, radioterapisë apo tretmanëve tjera në zonën e prostatës, kjo mund të jetë shenjë e ejakulimit reaksionar.

You cannot copy content of this page