© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë rëndësie kanë nukleoproteinat ?

Nukleoproteinat kanë rëndësi të jashtëzakonshme sepse prej tyre krijohen kromozomet ku qeliza futet në ndarje.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.