© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Çfarë vetie kanë indet embrionale ose meristematike?

Qelizat ndërtuese të indeve embrionale ose meristematike ruajnë aftësinë për t’u ndarë gjatë gjithë jetës së bimës.

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.