Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila dorë që kruhet do të thotë para?

Sipas bestytnive, një dorë e majtë që kruhet do të thotë që ju duhet të paguani para dhe duhet të fërkoni pëllëmbën tuaj mbi disa dru (d.m.th., “prekni dru”) për ta bërë atë të ndalojë.

Megjithatë, e kundërta është e vërtetë në Indi, ku kruajtja e dorës së majtë do të thotë se paratë vijnë nëse je femër.

You cannot copy content of this page