Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është arsyeja e kruajtjes së duarve?

Ndonjëherë kruajtja e pëllëmbëve është rezultat i ekspozimit të përsëritur ndaj një irrituesi ose kimikati që përfundimisht rezulton në një reaksion alergjik. Ky quhet dermatiti i kontaktit. Një reaksion alergjik mund të shfaqet 48 deri në 96 orë pas kontaktit me një alergjen.