© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është e vetmja kafshë e cila mund t’i dallojë ngjyrat ?

Gjirafa është e vetmja kafshë e cila mund t’i  dallojë ngjyrat, sepse syri i saj është përafërsisht i njejtë me syrin e njeriut.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.