Sat. Jun 25th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është forma e veshkës?

A. Është një organ në formë ovale.

B. Është organ në formë fasule

C. Është në formë drejtkëndëshe.

D. Nuk ka formë fikse.

Përgjigje. B
Veshkat janë organe në formë fasule drejt pjesës së pasme të trupit tonë pikërisht mbi belin.

You cannot copy content of this page