Fri. Sep 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është maja më e lartë në botë dhe ku gjendet ?

Maja më e lartë në botë është Mont Everest me 8882 m, gjendet në Nepal.

You cannot copy content of this page