Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është mënyra më e shpejtë për të hequr qafe ketonet?

Nëse zbuloni ketone në gjak ose urinë, udhëzimet e përgjithshme të trajtimit përfshijnë pirjen e shumtë të ujit ose lëngjeve të tjera pa kalori për të ndihmuar në largimin e ketoneve nga trupi, marrjen e insulinës për të ulur nivelin e glukozës në gjak dhe rishikimin e nivelit të glukozës në gjak si dhe nivelin e ketonëve çdo tre deri në katër orë.