Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është njësia më e vogël?

Madhësia më e vogël e mundshme për çdo gjë në univers është gjatësia e Plankut, e cila është 1.6 x 10-35 m e gjerë.