Mon. May 23rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Cila është rëndësia e foljes ?

Folja është mjaft e rëndësishme, pasi  tregon veprimin ose aktivitetin e kryefjalës.

Pa folje, fjalia nuk do të ekzistonte.