Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është rëndësia e Mitozës ?

 Siguron riprodhimin aseksual
 Riparon (rigjeneron/ ripërtërin) indet e dëmtuara