Mon. Feb 6th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është rruga më e vjetër në Ballkan ?

Rruga më e vjetër në Ballkan ka qenë “Vija Egnatia” (Vija Egnacia).

You cannot copy content of this page