Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Cila është substanca e bardhë që gjendet në qelizat e fibrave?

Përgjigje: Celuloza.