© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cila është Ujëvara më e madhe në Botë ?

Ujëvara më e madhe në Botë është “Engjël” e lumit Karao (Venezuelë).

Lartësia nga e cila bie uji është 1.000 m.

Kjo ujëvarë është vetëm një nga shumë ujëvarat e larta në këto anë te Venezuelës.

Emrin e ka marrë sipas pilotit amerikan Xhimi Engjël i cili në vitin 1933 e ka vizituar dhe vendosur në ditarin e tij.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.