Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Cila nga ARN-të e mëposhtme është specifike për çdo lloj aminoacidi?
A) ARN e informacionit
B)ARN ribozomike
C)ARN e transportit

You cannot copy content of this page