Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjuha Shqipe , Gjuhë Shqipe

Cila nga fjalitë shpreh një habi?

A. Një qen hyri në oborr
B. Qenin e pashë në oborr
C. Në oborr qenka qeni
D. Qeni erdhi në oborr

Leave a Reply

You cannot copy content of this page